ADE & Marathon Amsterdam 17 oktober 2021

ADE

Heerlijk dat ADE weer in Amsterdam plaats vindt! Het betekent helaas wel extra drukte en mogelijk dus langere wachttijden op de centrale wanneer alle evenementen tegelijk uitlopen. Wij hebben extra personeel zitten, maar het kan zijn dat de wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

TCS Amsterdam Marathon

a.s. Zondag 17 oktober vindt de TCS Amsterdam Marathon plaats. Hierdoor is een groot aantal wegen + aangrenzende wegen afgezet voor het verkeer. Dit heeft dus impact op onze service. Wanneer u een bestelling plaatst via de centrale dan kunnen wij u vertellen waar wij u op kunnen halen en wat de verwachtte aanrijdtijd is. Ook binnen de app zult u een melding krijgen wanneer u een taxi probeert te bestellen in het afgesloten gebied. Wij raden aan om contact op te nemen met de centrale wanneer u meer informatie wilt.

Wij bieden op voorhand onze excuses aan voor mogelijk lange wachttijden voor onze centrale. Wij doen onze uiterste best om iedereen z.s.m. te woord te staan.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

De 1.500 zelfstandige chauffeurs worden ondersteund door ruim 60 collega’s op ons kantoor aan het Wisseloordplein.

Centrale

Onze collega’s op de centrale nemen 24 uur per dag, 7 dagen per week de telefoontjes aan. Niet alleen zorgen zij dat elke beller een taxi krijgt, ook kun je bij hen terecht voor een prijsopgave, reservering en ook voor verloren voorwerpen. Omdat elke taxirit tot op de minuut is geregistreerd, komen deze vrijwel altijd weer boven water.

Kwaliteitsbeheer

De afdeling Kwaliteitsbeheer bijvoorbeeld, bewaakt de kwaliteit van onze dienstverlening en zorgt dat het wagenpark voortdurend in perfecte staat is. Ook handelt deze afdeling klachten af.

Vervoer op Maat

De afdeling Vervoer op Maat verzorgt het maatwerk. Wilt u met 100 personen van een theater naar een restaurant en dan weer naar een hotel. Zij verzorgen het allemaal tot in de puntjes. Wilt u met de directie liever met een eigen chauffeur de hele dag rijden? Geen probleem.

Overige afdelingen

Verder werken op het kantoor van TCA de collega’s van Marketing & Communicatie en Sales. Zij waken over de goede naam van TCA en zorgen dat steeds meer (grote) klanten TCA weten te vinden.  De afdeling administratie ten slotte regelt alle administratieve zaken: van contributiebetalingen tot het factureren aan de vaste klanten van TCA.
De afdeling HR regelt alles personele zaken en de afdeling Operations zorgt ervoor dat alles perfect gestroomlijnd wordt en dat alle afdelingen én chauffeurs dagelijks hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

 • Algemeen
  info@tcataxi.nl
  020-7777777
 • Telefooncentrale
  centrale@tcataxi.nl
  020-7777777
 • Marketing
  marketing@tcataxi.nl
  020-6506517
 • Sales
  sales@tcataxi.nl
  020-6506528
 • Vervoer op maat
  vervoeropmaat@tcataxi.nl
  020-6506506
 • Klachten
  klachten@tcataxi.nl
  0800-7777777
 • Administratie
  020-6506544