Maatregelen covid-19

Wij blijven u graag vervoeren en via onze app is het nog makkelijker om een taxi te bestellen met vastgestelde prijzen:

Download de app voor uw reis

Ondanks alle versoepelingen is het helaas nog niet mogelijk om de protocollen los te laten, dus wij hanteren nog steeds de volgende maatregelen naast de algemeen geldende hygiëne maatregelen:

 • Per 1 juli bent u verplicht om een taxi te reserveren. Bij TCA kan dat via de centrale of de TCA app. Een taxi aanhouden is ook nog steeds mogelijk.
 • Bij aanvraag van een rit vraagt onze centralist of de chauffeur of u corona gerelateerde klachten heeft (conform de richtlijnen van het RIVM) en of u in het bezit bent van een mondkapje.
 • Uitgangspunt is dat alle passagiers vanaf 13 jaar een niet-medisch mondkapje dragen, tenzij u alleen reist en er een scherm in de auto geplaatst is.
 • De meeste taxi’s zijn uitgerust met een fysieke afscherming. Als er geen scherm aanwezig is, zal de chauffeur ook een mondkapje dragen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende pagina op onze site :

https://www.tcataxi.nl/covid-19/

Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en algemene preventie maatregelen op de website van het RIVM of de Rijksoverheid.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

De 1.500 zelfstandige chauffeurs worden ondersteund door ruim 60 collega’s op ons kantoor aan het Wisseloordplein.

Centrale

Onze collega’s op de centrale nemen 24 uur per dag, 7 dagen per week de telefoontjes aan. Niet alleen zorgen zij dat elke beller een taxi krijgt, ook kun je bij hen terecht voor een prijsopgave, reservering en ook voor verloren voorwerpen. Omdat elke taxirit tot op de minuut is geregistreerd, komen deze vrijwel altijd weer boven water.

Kwaliteitsbeheer

De afdeling Kwaliteitsbeheer bijvoorbeeld, bewaakt de kwaliteit van onze dienstverlening en zorgt dat het wagenpark voortdurend in perfecte staat is. Ook handelt deze afdeling klachten af.

Vervoer op Maat

De afdeling Vervoer op Maat verzorgt het maatwerk. Wilt u met 100 personen van een theater naar een restaurant en dan weer naar een hotel. Zij verzorgen het allemaal tot in de puntjes. Wilt u met de directie liever met een eigen chauffeur de hele dag rijden? Geen probleem.

Overige afdelingen

Verder werken op het kantoor van TCA de collega’s van Marketing & Communicatie en Sales. Zij waken over de goede naam van TCA en zorgen dat steeds meer (grote) klanten TCA weten te vinden.  De afdeling administratie ten slotte regelt alle administratieve zaken: van contributiebetalingen tot het factureren aan de vaste klanten van TCA.
De afdeling HR regelt alles personele zaken en de afdeling Operations zorgt ervoor dat alles perfect gestroomlijnd wordt en dat alle afdelingen én chauffeurs dagelijks hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

 • Algemeen
  info@tcataxi.nl
  020-7777777
 • Telefooncentrale
  centrale@tcataxi.nl
  020-7777777
 • Marketing
  marketing@tcataxi.nl
  020-6506517
 • Sales
  sales@tcataxi.nl
  020-6506528
 • Vervoer op maat
  vervoeropmaat@tcataxi.nl
  020-6506506
 • Klachten
  klachten@tcataxi.nl
  0800-7777777
 • Administratie
  020-6506544