Maatregelen covid-19 (Coronavirus) (update 1 juli 2020)

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Met het openen van de economie zijn ook de maatregelen verder aangepast. Om er voor te zorgen dat TCA een uitstekende manier van reizen blijft, heeft TCA de volgende maatregelen genomen naast de algemeen geldende hygiëne maatregelen:

 • Per 1 juli bent u verplicht om een taxi te reserveren. Bij TCA kan dat via de centrale of de TCA app
  Een taxi aanhouden is ook nog steeds mogelijk, maar u zult dan gevraagd worden om een klein checklistje met de chauffeur door te lopen
 • bij aanvraag van een rit vraagt onze centralist of de chauffeur of u corona gerelateerde klachten heeft (conform de richtlijnen van het RIVM
 • Per 1 juli zijn reizigers van 13 jaar en ouder verplicht om een mondkapje te dragen in de taxi
 • De meeste taxi’s zijn uitgerust met een fysieke afscherming. Als er geen scherm aanwezig is, zal de chauffeur ook een mondkapje dragen

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende pagina op onze site :

https://www.tcataxi.nl/covid-19/

kijk voor meer informatie rondom de symptomen en algemene preventie maatregelen op de website van het RIVM

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

De 1.500 zelfstandige chauffeurs worden ondersteund door ruim 60 collega’s op ons kantoor aan het Wisseloordplein.

Centrale

Onze collega’s op de centrale nemen 24 uur per dag, 7 dagen per week de telefoontjes aan. Niet alleen zorgen zij dat elke beller een taxi krijgt, ook kun je bij hen terecht voor een prijsopgave, reservering en ook voor verloren voorwerpen. Omdat elke taxirit tot op de minuut is geregistreerd, komen deze vrijwel altijd weer boven water.

Kwaliteitsbeheer

De afdeling Kwaliteitsbeheer bijvoorbeeld, bewaakt de kwaliteit van onze dienstverlening en zorgt dat het wagenpark voortdurend in perfecte staat is. Ook handelt deze afdeling klachten af.

Vervoer op Maat

De afdeling Vervoer op Maat verzorgt het maatwerk. Wilt u met 100 personen van een theater naar een restaurant en dan weer naar een hotel. Zij verzorgen het allemaal tot in de puntjes. Wilt u met de directie liever met een eigen chauffeur de hele dag rijden? Geen probleem.

Overige afdelingen

Verder werken op het kantoor van TCA de collega’s van Marketing & Communicatie en Sales. Zij waken over de goede naam van TCA en zorgen dat steeds meer (grote) klanten TCA weten te vinden.  De afdeling administratie ten slotte regelt alle administratieve zaken: van contributiebetalingen tot het factureren aan de vaste klanten van TCA.
De afdeling HR regelt alles personele zaken en de afdeling Operations zorgt ervoor dat alles perfect gestroomlijnd wordt en dat alle afdelingen én chauffeurs dagelijks hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

 • Algemeen
  info@tcataxi.nl
  020-7777777
 • Telefooncentrale
  centrale@tcataxi.nl
  020-7777777
 • Marketing
  marketing@tcataxi.nl
  020-6506517
 • Sales
  sales@tcataxi.nl
  020-6506528
 • Vervoer op maat
  vervoeropmaat@tcataxi.nl
  020-6506506
 • Klachten
  klachten@tcataxi.nl
  0800-7777777
 • Administratie
  020-6506544