Prijsinformatie app / online & vaste prijzen Schiphol

Prijsberekeningen app / online

Helaas werken onze prijsindicaties in de app en widget momenteel niet zoals het zou moeten. De kaart waarop een en ander gebaseerd wordt is helaas niet real-time waardoor bijv. de  impact van belangrijke omleidingen niet meegenomen wordt in de prijsberekeningen. Wij werken aan het updaten van de app naar de realtime versie. Voor een goede prijsindicatie raden wij aan om contact op te nemen met de centrale via 0207777777 of centrale@tcataxi.nl

Aanpassing vaste prijzen naar Schiphol

Vanwege aanhoudende drukte in het centrum van Amsterdam in verband met de knip op de Weesperstraat, zijn wij helaas genoodzaakt om onze vaste prijzen vanuit het centrum van Amsterdam naar Schiphol tijdelijk aan te passen. Tussen 7 en 21 juli hanteren we in onderstaand gebied (omlijnd met rood) de volgende prijzen:

  • sedan: €55,00
  • bus: €69,50

Met onze welgemeende excuses voor deze ongemakken.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

Bij TCA kunt u uw rit niet alleen bestellen door te bellen. Met onze TCA app bestelt u eenvoudig en snel een taxi met uw smartphone: ideaal na een intensieve werkdag, een avondje stappen in Amsterdam of gewoon vanaf uw eigen bank. Met één druk op de knop maakt de TCA app het simpeler dan ooit.

Via de app wordt contactloos en snel betalen ook mogelijk. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een creditcard of paypal account toe te voegen in uw profiel.

De prijs die in de app getoond wordt is een schatting van de ritprijs, zodat u een indicatie heeft wat de rit u gaat kosten!

 

Download via:

Bekijk vooraf de schatting van de ritprijs

Wanneer u uw taxi via de TCA app bestelt ziet u direct een schatting van de ritprijs. Deze ritprijs is gebaseerd op het aantal kilometers en de tijd van de rit en geldt voor zowel de comfort taxi’s als de elektrische taxi’s.  U kunt achterover leunen en vertrouwen op een comfortabele taxirit tegen een helder tarief.

Download de app

Ook handig!

Via de TCA-app kunt u direct een taxi bestellen, maar u kunt de rit ook vooruit reserveren met de app. In de app kunt u aangeven met hoeveel personen u bent. U kunt voor maximaal 8 personen een taxi bestellen. U kunt ook kiezen voor het vaste Schipholtarief Amsterdam <> Schiphol voor maximaal €50 afhankelijk van het stadsdeel waar u woont (voor Noord en IJburg geldt een toeslag van €5,- op deze prijs). Wanneer u met meer dan vier personen reist dan wordt een toeslag van €7,50 op de basisprijs toegepast.

Download de app

Alle voordelen op een rij

1
Indicatie ritprijs vooraf bekend
2
Gemakkelijk en snel: Binnen 5 minuten een taxi
3
Contactloos betalen via de app
Download via:

Wat anderen vinden van de app