Taxi nodig tijdens Koningsdag?

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

Bij TCA kunt u uw rit niet alleen bestellen door te bellen. Met onze TCA app bestelt u eenvoudig en snel een taxi met uw smartphone: ideaal na een intensieve werkdag, een avondje stappen in Amsterdam of gewoon vanaf uw eigen bank. Met één druk op de knop maakt de TCA app het simpeler dan ooit.

Via de app wordt contactloos en snel betalen ook mogelijk. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een creditcard of paypal account toe te voegen in uw profiel.

De prijs die in de app getoond wordt is een schatting van de ritprijs, zodat u een indicatie heeft wat de rit u gaat kosten!

 

Download via:

Bekijk vooraf de schatting van de ritprijs

Wanneer u uw taxi via de TCA app bestelt ziet u direct een schatting van de ritprijs. Deze ritprijs is gebaseerd op het aantal kilometers en de tijd van de rit en geldt voor zowel de comfort taxi’s als de elektrische taxi’s.  U kunt achterover leunen en vertrouwen op een comfortabele taxirit tegen een helder tarief.

Download de app

Ook handig!

Via de TCA-app kunt u direct een taxi bestellen, maar u kunt de rit ook vooruit reserveren met de app. In de app kunt u aangeven met hoeveel personen u bent. U kunt voor maximaal 8 personen een taxi bestellen. U kunt ook kiezen voor het vaste Schipholtarief Amsterdam <> Schiphol voor maximaal €50 afhankelijk van het stadsdeel waar u woont (voor Noord en IJburg geldt een toeslag van €5,- op deze prijs). Wanneer u met meer dan vier personen reist dan wordt een toeslag van €7,50 op de basisprijs toegepast.

Download de app

Alle voordelen op een rij

1
Indicatie ritprijs vooraf bekend
2
Gemakkelijk en snel: Binnen 5 minuten een taxi
3
Contactloos betalen via de app
Download via:

Wat anderen vinden van de app