Maatregelen covid-19

Wij blijven u graag vervoeren en via onze app is het nog makkelijker om een taxi te bestellen met vastgestelde prijzen:

Download de app voor uw reis

Ondanks alle versoepelingen is het helaas nog niet mogelijk om de protocollen los te laten, dus wij hanteren nog steeds de volgende maatregelen naast de algemeen geldende hygiëne maatregelen:

  • Per 1 juli bent u verplicht om een taxi te reserveren. Bij TCA kan dat via de centrale of de TCA app. Een taxi aanhouden is ook nog steeds mogelijk.
  • Bij aanvraag van een rit vraagt onze centralist of de chauffeur of u corona gerelateerde klachten heeft (conform de richtlijnen van het RIVM) en of u in het bezit bent van een mondkapje.
  • Uitgangspunt is dat alle passagiers vanaf 13 jaar een niet-medisch mondkapje dragen, tenzij u alleen reist en er een scherm in de auto geplaatst is.
  • De meeste taxi’s zijn uitgerust met een fysieke afscherming. Als er geen scherm aanwezig is, zal de chauffeur ook een mondkapje dragen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende pagina op onze site :

https://www.tcataxi.nl/covid-19/

Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en algemene preventie maatregelen op de website van het RIVM of de Rijksoverheid.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

TCA hanteert één heldere tariefstructuur. De chauffeur rijdt altijd netjes op de meter, zodat u kunt zien waar u aan toe bent. En hoe kort uw rit ook is: een TCA-chauffeur zal u nooit weigeren.Wanneer u op straat in een taxi stapt, dan wordt de rit volgens de meter uitgevoerd. De basis hiervoor liggen bij de landelijke tarieven van de rijksoverheid. Zeker wanneer het druk is op straat kan de prijs aardig oplopen.

Altijd een vaste prijs met de TCA (altijd op zak) app

Als u uw rit boekt via de app van TCA dan weet u vooraf al wat uw rit u gaat kosten. De prijs die in de app getoond wordt, wordt namelijk voor u vast gezet op basis van de geschatte meterprijs. Hoe druk het op dat moment ook is, de prijs die u bij bestelling in uw scherm ziet, is de prijs voor uw rit. Dus geen verrassingen achteraf!

20% korting op comfort taxi – bestel via de app of de online tool

Wanneer u nu een comfort taxi via de app of via onze site bestelt dan ontvangt u tijdelijk ook nog eens 20% korting op deze vaste prijs. De prijzen die op de website en in de app getoond worden, zijn al inclusief de tijdelijke 20% korting! Om dat te controleren kunt u de prijs bij onze business taxi bekijken waar deze korting niet voor geldt.

Na uw bestelling komt uw taxi binnen 5 minuten voor rijden zoals u van ons gewend bent. Dus nu een taxi nodig? Bestel via de app en ontvang extra kortingen. Vooraf reserveren voor deze kortingen is niet nodig.

Download de TCA app

Telefonisch bestellen?

Wanneer u onze centrale belt voor een taxi dan vragen wij geen eindbestemming en wordt de taxi gewoon naar het ophaaladres gestuurd. De chauffeur overlegt met u waar u heen wilt en zal de rit “op de meter” rijden. Onze centralisten kunnen wel een prijsindicatie van de meterprijs geven als u dat wenst.

U kunt ook de tool op onze site gebruiken om een prijsindicatie te krijgen. De prijsberekening via de online tool hanteert een korting van 20%. Houdt er dus wel rekening mee dat wanneer u wilt bestellen, u de taxi boekt via de tool en niet via onze telefooncentrale.

Let op: de korting van 20% geldt alleen wanneer u uw taxi via onze app of website bestelt, niet als u telefonisch een taxi boekt!

Bereken uw prijs en bestel online om in aanmerking te komen voor 20% korting!