Koningsdag 27 april 2022

In verband met de vele afsluitingen in en om Amsterdam op Koningsnacht en Koningsdag is het tussen 26 april 16 uur tot en met 28 april 10 uur niet mogelijk om vooraf uw taxi te reserveren.

Neemt u tijdens deze dagen contact op met onze telefonistes of boek uw taxi via onze app of via whatsapp (stuur het woord “taxi” naar 020 7777777). Op deze manier kunnen wij met u een juiste tijd en locatie afspreken om u op te halen in de stad. Klik hier voor de afsluitingen in de stad.

Wij wensen u een fijne Koningsdag!

Due to the many road closures in and around Amsterdam during Kingsnight and Kingsday it is not possible to pre-book your taxi between April 26th 4pm and April 28th 10am.

We advise you to either contact our call centre during this period or to book your taxi via our app or to book via whatsapp (send the word “taxi” to 020 7777777). This way we can set a time and location to pick you up in Amsterdam. Click here to see the map with road closures.

We wish you a very pleasant Kingsday!

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

TCA hanteert één heldere tariefstructuur. De chauffeur rijdt altijd netjes op de meter, zodat u kunt zien waar u aan toe bent. En hoe kort uw rit ook is: een TCA-chauffeur zal u nooit weigeren. Wanneer u op straat in een taxi stapt, dan wordt de rit volgens de meter uitgevoerd. De basis hiervoor liggen bij de landelijke tarieven van de rijksoverheid. Zeker wanneer het druk is op straat kan de prijs aardig oplopen.

Altijd een vaste prijs met de TCA (altijd op zak) app

Als u uw rit boekt via de app van TCA dan weet u vooraf al wat uw rit u gaat kosten. De prijs die in de app getoond wordt, wordt namelijk voor u vast gezet op basis van de geschatte meterprijs. Hoe druk het op dat moment ook is, de prijs die u bij bestelling in uw scherm ziet, is de prijs voor uw rit. Dus geen verrassingen achteraf!

Na uw bestelling komt uw taxi binnen 5 minuten voor rijden zoals u van ons gewend bent.

Download de TCA app

Telefonisch bestellen?

Wanneer u onze centrale belt voor een taxi dan vragen wij geen eindbestemming en wordt de taxi gewoon naar het ophaaladres gestuurd. De chauffeur overlegt met u waar u heen wilt en zal de rit “op de meter” rijden. Onze centralisten kunnen wel een prijsindicatie van de meterprijs geven als u dat wenst.

U kunt ook de tool op onze site gebruiken om een prijsindicatie te krijgen. De prijsberekening via de online tool hanteert een vaste prijs die op de meterprijs gebaseerd wordt. Wanneer u gebruik wilt maken van deze vaste prijs, zult u uw taxi via de tool moeten boeken en niet via onze telefooncentrale.

Bereken uw prijs en bestel online om de prijs van uw taxirit vast te zetten!