ADE & Marathon Amsterdam 17 oktober 2021

ADE

Heerlijk dat ADE weer in Amsterdam plaats vindt! Het betekent helaas wel extra drukte en mogelijk dus langere wachttijden op de centrale wanneer alle evenementen tegelijk uitlopen. Wij hebben extra personeel zitten, maar het kan zijn dat de wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

TCS Amsterdam Marathon

a.s. Zondag 17 oktober vindt de TCS Amsterdam Marathon plaats. Hierdoor is een groot aantal wegen + aangrenzende wegen afgezet voor het verkeer. Dit heeft dus impact op onze service. Wanneer u een bestelling plaatst via de centrale dan kunnen wij u vertellen waar wij u op kunnen halen en wat de verwachtte aanrijdtijd is. Ook binnen de app zult u een melding krijgen wanneer u een taxi probeert te bestellen in het afgesloten gebied. Wij raden aan om contact op te nemen met de centrale wanneer u meer informatie wilt.

Wij bieden op voorhand onze excuses aan voor mogelijk lange wachttijden voor onze centrale. Wij doen onze uiterste best om iedereen z.s.m. te woord te staan.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

TCA hanteert één heldere tariefstructuur. De chauffeur rijdt altijd netjes op de meter, zodat u kunt zien waar u aan toe bent. En hoe kort uw rit ook is: een TCA-chauffeur zal u nooit weigeren. Wanneer u op straat in een taxi stapt, dan wordt de rit volgens de meter uitgevoerd. De basis hiervoor liggen bij de landelijke tarieven van de rijksoverheid. Zeker wanneer het druk is op straat kan de prijs aardig oplopen.

Altijd een vaste prijs met de TCA (altijd op zak) app

Als u uw rit boekt via de app van TCA dan weet u vooraf al wat uw rit u gaat kosten. De prijs die in de app getoond wordt, wordt namelijk voor u vast gezet op basis van de geschatte meterprijs. Hoe druk het op dat moment ook is, de prijs die u bij bestelling in uw scherm ziet, is de prijs voor uw rit. Dus geen verrassingen achteraf!

20% korting op comfort taxi tijdens daluren – bestel via de app of de online tool

Wanneer u nu een comfort taxi via de app of via onze site bestelt dan ontvangt u tijdens daluren ook nog eens 20% korting op deze vaste prijs. De prijzen die op de website en in de app getoond worden, zijn tijdens daluren inclusief 20% korting en daarbuiten altijd vast! Om dat te controleren kunt u de prijs bij onze business taxi bekijken waar deze korting niet voor geldt.

Na uw bestelling komt uw taxi binnen 5 minuten voor rijden zoals u van ons gewend bent. Dus nu een taxi nodig? Bestel via de app en ontvang extra kortingen. Vooraf reserveren voor deze kortingen is niet nodig.

Download de TCA app

Telefonisch bestellen?

Wanneer u onze centrale belt voor een taxi dan vragen wij geen eindbestemming en wordt de taxi gewoon naar het ophaaladres gestuurd. De chauffeur overlegt met u waar u heen wilt en zal de rit “op de meter” rijden. Onze centralisten kunnen wel een prijsindicatie van de meterprijs geven als u dat wenst.

U kunt ook de tool op onze site gebruiken om een prijsindicatie te krijgen. De prijsberekening via de online tool hanteert een vaste prijs met in de daluren ook een korting van 20%. Houdt er dus wel rekening mee dat wanneer u wilt bestellen, u de taxi boekt via de tool en niet via onze telefooncentrale.

Let op: de korting van 20% in de daluren geldt alleen wanneer u uw taxi via onze app of website bestelt, niet als u telefonisch een taxi boekt!

Bereken uw prijs en bestel online om in aanmerking te komen voor 20% korting tijdens daluren!