Staking streekvervoer

Zaterdag 11 juni staking in het streekvervoer

De vakbond FNV heeft landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Er wordt steeds op een andere plek gestaakt. Op zaterdag 11 juni is het streekvervoer van EBS in Waterland aan de beurt.  Deze staking geldt voor al het streekvervoer in de regio Amsterdam en Haarlem.

  • bij EBS in de regio Waterland (o.a. rond Purmerend, Edam, Volendam)
  • bij Connexxion in de regio Zaandam, Amstelveen, Schiphol en Haarlem
  • Hou er rekening mee dat ook de nachtbus mogelijk niet rijdt in de nacht van 11 op 12 juni

Wij kondigen deze aan, omdat dit mogelijk tot extra drukte kan leiden op onze centrale, zowel bij het aannemen van uw telefoontje als bij het wegzetten van onze ritten. Wij vragen om uw begrip.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

TCA hanteert één heldere tariefstructuur. De chauffeur rijdt altijd netjes op de meter, zodat u kunt zien waar u aan toe bent. En hoe kort uw rit ook is: een TCA-chauffeur zal u nooit weigeren. Wanneer u op straat in een taxi stapt, dan wordt de rit volgens de meter uitgevoerd. De basis hiervoor liggen bij de landelijke tarieven van de rijksoverheid. Zeker wanneer het druk is op straat kan de prijs aardig oplopen.

Altijd een vaste prijs met de TCA (altijd op zak) app

Als u uw rit boekt via de app van TCA dan weet u vooraf al wat uw rit u gaat kosten. De prijs die in de app getoond wordt, wordt namelijk voor u vast gezet op basis van de geschatte meterprijs. Hoe druk het op dat moment ook is, de prijs die u bij bestelling in uw scherm ziet, is de prijs voor uw rit. Dus geen verrassingen achteraf!

Na uw bestelling komt uw taxi binnen 5 minuten voor rijden zoals u van ons gewend bent.

Download de TCA app

Telefonisch bestellen?

Wanneer u onze centrale belt voor een taxi dan vragen wij geen eindbestemming en wordt de taxi gewoon naar het ophaaladres gestuurd. De chauffeur overlegt met u waar u heen wilt en zal de rit “op de meter” rijden. Onze centralisten kunnen wel een prijsindicatie van de meterprijs geven als u dat wenst.

U kunt ook de tool op onze site gebruiken om een prijsindicatie te krijgen. De prijsberekening via de online tool hanteert een vaste prijs die op de meterprijs gebaseerd wordt. Wanneer u gebruik wilt maken van deze vaste prijs, zult u uw taxi via de tool moeten boeken en niet via onze telefooncentrale.

Bereken uw prijs en bestel online om de prijs van uw taxirit vast te zetten!