ADE & Marathon Amsterdam 17 oktober 2021

ADE

Heerlijk dat ADE weer in Amsterdam plaats vindt! Het betekent helaas wel extra drukte en mogelijk dus langere wachttijden op de centrale wanneer alle evenementen tegelijk uitlopen. Wij hebben extra personeel zitten, maar het kan zijn dat de wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

TCS Amsterdam Marathon

a.s. Zondag 17 oktober vindt de TCS Amsterdam Marathon plaats. Hierdoor is een groot aantal wegen + aangrenzende wegen afgezet voor het verkeer. Dit heeft dus impact op onze service. Wanneer u een bestelling plaatst via de centrale dan kunnen wij u vertellen waar wij u op kunnen halen en wat de verwachtte aanrijdtijd is. Ook binnen de app zult u een melding krijgen wanneer u een taxi probeert te bestellen in het afgesloten gebied. Wij raden aan om contact op te nemen met de centrale wanneer u meer informatie wilt.

Wij bieden op voorhand onze excuses aan voor mogelijk lange wachttijden voor onze centrale. Wij doen onze uiterste best om iedereen z.s.m. te woord te staan.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

Taxi’s in Amsterdam worden steeds groener. Om TCA-chauffeurs te helpen bij het rijden van een elektrische taxi biedt TCA de mogelijkheid om een elektrische taxi te leasen. De lease wordt aangeboden voor verschillende termijnen en kilometrages, afhankelijk van de wensen van de chauffeur. Leasen kan bij TCA al vanaf €630 excl. BTW per maand.

Wat zit erbij?

  • Momenteel hebben we een operational lease voor de Hyundai Ioniq Comfort.
  • Afschrijving, reparatie, onderhoud en verzekering zijn inbegrepen.
  • WA- en Casco-verzekering.
  • Meerdere berijders zijn toegestaan.

Voor meer informatie over de operational lease via TCA kan je contact opnemen met lease@tcataxi.nl.