Taxi nodig tijdens Koningsdag?

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit
Schiphol

Taxicentrale Amsterdam brengt u (en uw gezin) zonder gesjouw veilig, vertrouwd en op tijd met uw bagage naar Schiphol.

Voor een vaste prijs naar Luchthaven Schiphol

Wist u dat u heel comfortabel naar Schiphol kunt met TCA. Voor maximaal €50,00 vanaf Amsterdam Centrum, Zuid, West en Oost en €55,00 vanaf Noord, IJburg en Abcoude. Reist u met meer dan vier personen dan geldt een toeslag van €7,50. Wij wensen u vast een prettige reis. Bel 020-7777777 of download de app. 

Voorwaarden

  • U bestelt de taxi via 020 7×7 of de TCA-app, hierbij moet u aangeven dat u naar Schiphol wilt
  • Het gaat om een maximumtarief. Als de meterprijs lager is dan het actietarief, geldt het metertarief. Zo betaalt u nooit teveel.
  • Het tarief geldt uitsluitend voor directe ritten naar Schiphol. Geen tussenstops dus.
  • Indien er meer dan 5 minuten na het afgesproken tijdstip gewacht moet worden door uw chauffeur, mag uw chauffeur het wachttarief hanteren.

Na uw vakantie weer naar huis?

Ook dat is makkelijk met TCA. Wilt u na uw vakantie ook opgehaald worden vanaf Schiphol? Ook dit kunt u vooraf boeken voor hetzelfde tarief met een €7,50 toeslag. Wij vragen u om enkele gegevens en zorgen ervoor dat de taxi op afroep van de STA-balie (zie hieronder) beschikbaar is voor u.

STA-balie

Wilt u ook opgehaald worden van Schiphol? Bij TCA is dat geen probleem. Wanneer u door de douane bent, meldt u zich bij de STA balie. Als u al besteld heeft, dan meldt de STA-balie medewerker dit bij TCA. Of u besteld zelf op deze locatie via 020 777 77 77.