Taxi reserveren

Taxi voor hotels en restaurants

Als hoofdstad van Nederland en mooiste stad van het land heeft Amsterdam veel verschillende hotels, restaurants en andere horecagelegenheden. Taxicentrale Amsterdam biedt hen met de Autobooker een perfecte oplossing voor het regelen van taxivervoer voor hun gasten.

Of u als hotel of restaurant nu een enkele gast heeft voor een taxi of u heeft een grote groep die een taxi nodig heeft voor vervoer in Amsterdam, TCA biedt u met de Autobooker een uitstekende oplossing. Met één druk op de knop bestelt u tot maximaal 9 taxi’s tegelijk. Ongeacht de grootte van de groep gasten in uw hotel of restaurant heeft u dus altijd een passende oplossing voor taxivervoer.

Bied uw gasten de extra service die ze verdienen, bestel uw taxi met de Autobooker van Taxicentrale Amsterdam. Het reserveren van een taxi bij hotels en restaurants was nog nooit zo eenvoudig!

Meer informatie over de TCA Autobooker? Een TCA Autobooker bestellen? Neem contact op met onze afdeling sales via sales@tcataxi.nl of bel 020 777 7777 (7 x 7).