Koningsdag 27 april 2022

In verband met de vele afsluitingen in en om Amsterdam op Koningsnacht en Koningsdag is het tussen 26 april 16 uur tot en met 28 april 10 uur niet mogelijk om vooraf uw taxi te reserveren.

Neemt u tijdens deze dagen contact op met onze telefonistes of boek uw taxi via onze app of via whatsapp (stuur het woord “taxi” naar 020 7777777). Op deze manier kunnen wij met u een juiste tijd en locatie afspreken om u op te halen in de stad. Klik hier voor de afsluitingen in de stad.

Wij wensen u een fijne Koningsdag!

Due to the many road closures in and around Amsterdam during Kingsnight and Kingsday it is not possible to pre-book your taxi between April 26th 4pm and April 28th 10am.

We advise you to either contact our call centre during this period or to book your taxi via our app or to book via whatsapp (send the word “taxi” to 020 7777777). This way we can set a time and location to pick you up in Amsterdam. Click here to see the map with road closures.

We wish you a very pleasant Kingsday!

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

TCA plus is er voor u, 24/7. In de tijd dat we allemaal stilstonden, is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe TCA service. Samen met onze partners en aangesloten chauffeurs zijn we gestart met TCA Plus. Speciaal voor u.

Een geselecteerde groep chauffeurs heeft het TaxiPlus certificaat behaald bij een externe opleider BRUSECO. Dit geeft een onafhankelijke kwaliteitsgarantie door de CCV en DEKRA erkende vakopleider.
Met onze TCA Plus kunt u zich richten op uw hoofdzaken.

Onze missie: Het bieden van zorgeloze, taxi- en vervoersdiensten 24/7.

”Geen gedoe met betalingen of fooi. U kijkt ontspannen vanaf de achterbank naar de drukke wereld om u heen. Onbezorgd en veilig achterin. Wij kennen de weg”.

TCA biedt u de nieuwste innovaties als het gaat om onze TCA APP, ons Business Portaal en onze moderne en – indien gewenst – eco – vriendelijke voertuigen. Wij bieden u service door ons te onderscheiden met de chauffeur achter het stuur.

TCA Plus staat voor persoonlijke vrijheid en mobiliteit. Dit betekent  dat u zorgeloos bij ons kunt instappen. U heeft uw eigen – private atmosphere – waarbinnen u de rust ervaart in een dynamische omgeving. Om even uit te rusten of nog te kunnen bellen. Uw bestemming is bij ons bekend. Wij maken dat in orde. Want TCA kent de weg als geen ander.

 • Alle boekingen doet u via de TCA app, het business portaal of via uw eigen hotline en binnen 5 minuten staat de TCA taxi voor uw deur
 • TCA biedt u direct aantrekkelijke kortingen vanaf de eerste rit

TCA Plus is het nieuwe TCA. Waarbij we u en uw organisatie ontzorgen als het gaat om persoonlijke wensen op het terrein van de zakelijke mobiliteit.

 • 24 uur, 7 dagen per week
 • Voor 1 of 1.000 ritten per dag
 • Voor 1 persoon of 1.000 personen
 • Wij noteren graag uw ritten op één factuur voor u en uw gehele organisatie
 • TCA kan dit voor u efficiënt in goede banen leiden; 24/7

TCA Plus biedt u een TCA PLUS Klantenkaart

 • U krijgt de klantenkaart volledig kosteloos
 • U ontvangt direct unieke vaste kortingen
 • Transparante tarieven, geen verrassingen meer
 • Extra services zoals chauffeursdiensten
 • TCA PLUS upgrade nu mogelijk voor extra kwaliteit en hoogwaardig personenvervoer
 • In alle talen beschikbaar

Heeft u een vraag of interesse in de diensten van TCA Plus? Aarzel niet en neem contact met ons op, door te klikken op de knop hieronder (u wordt doorverwezen naar een pagina  om het formulier in te vullen).

Neem contact met ons op