Organisatie

Waarom TCA

Heel simpel: omdat kwaliteit bij TCA voorop staat. Dat begint bij onze betrouwbare en snelle service. Onze centrale is 24 uur per dag bereikbaar en kan u vrijwel altijd binnen vijf minuten van een taxi voorzien.

Ook moeten al onze chauffeurs aan strenge eisen voldoen. Zo dienen ze in het bezit te zijn van een trambaanontheffing. Alle chauffeurs krijgen bovendien een psychologische test en een interne TCA-cursus, met daarin veel aandacht voor stratenkennis en service voor de klant.

Kwaliteitsbeheer

Onze interne afdeling kwaliteitsbeheer waakt voortdurend over de kwaliteit van onze dienstverlening en ons wagenpark. Mocht u toch een klacht hebben, meld dit dan via ons klachtenformulier. De afdeling kwaliteitsbeheer zorgt er dan voor dat deze klacht seriues wordt afgehandeld.  

Dienstverlening

TCA levert een breed pakket aan diensten en wil daarbij zo laagdrempelig mogelijk zijn. Innovaties zoals de TCA-app en TCA Autobooker maken het kinderlijk eenvoudig om een TCA-taxi te bestellen. In al onze taxi’s kan bovendien worden gepind.