Organisatie

Wist u dat?

1500 TCA chauffeurs en 1250 taxi's staan voor u klaar en bieden u graag de service en aandacht die u verdient.

250 miljoenste passagier in december voor TCA

30-11-2018

Passagiers vieren mee met kans op jaar lang gratis taxi. TCA (Taxicentrale Amsterdam), het grootste reguliere taxibedrijf van Nederland, zal in december de 250 miljoenste passagier in haar taxi’s verwelkomen. TCA viert deze mijlpaal met de actie ‘De sleutel van Amsterdam’ waarbij passagiers een jaar (of week) lang gratis taxivervoer kunnen winnen.

De verwachting is dat in de komende weken de passagiersteller de 250.000.000 zal aantikken. Om deze mijlpaal te vieren is TCA gestart met de campagne ‘De sleutel van Amsterdam’ waarmee passagiers letterlijk de sleutel van Amsterdam kunnen winnen met een jaar lang gratis taxivervoer naar alle favoriete plekken in de hoofdstad. 

De grootste social campagne in de historie van TCA wordt uitvoerig ingezet en passagiers kunnen in de taxi worden verrast met het winnen van een jaar lang gratis taxivervoer. De bekendmaking van de winnaar(s) zal op typisch Amsterdamse wijze gevierd worden, inclusief prijsuitreiking en een persmoment. 

Iedere dag met de taxi naar je werk
De nu nog onbekende winnaar of winnares mag een jaar lang gratis gebruik maken van de taxidiensten van TCA. Daarnaast ontvangen nog 9 andere gelukkige passagiers een voucher voor een week lang gratis taxivervoer. 

Hedy Borreman, CEO van TCA: "We zijn inmiddels al meer dan 60 jaar een begrip in Amsterdam en zitten tegen de 250.000.000 passagiers aan. Een absolute mijlpaal en dat willen wij niet zomaar voorbij laten gaan. Bij TCA gaat het om onze passagiers en wij willen dit heugelijke feit daarom juist met hen vieren. Stel je eens voor: iedere dag van de week met de taxi naar je werk!

De sleutel van Amsterdam
Tussen 30 november en 20 december 2018 kunnen passagiers via www.desleutelvanamsterdam.nl door het invullen van hun NAW-gegevens en ritnummer meedingen naar de diverse prijzen. Indien passagiers meerdere ritten maken in de actieperiode en deze aanmelden op de website, maken ze meer kans om te winnen. 21 december worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een door TCA georganiseerd evenement. 

Over Taxicentrale Amsterdam
TCA is met 1.250 aangesloten chauffeurs de grootste taxicentrale van Amsterdam. Dankzij de grote spreiding van chauffeurs over de stad, zorgt TCA ervoor dat er altijd binnen 5 minuten een taxi voor de deur staat. Alle aangesloten chauffeurs zijn zelfstandig ondernemer, volledig gecertificeerd en hebben een TCA-cursus doorlopen. Zo voorziet TCA taxireizigers van veilig en vertrouwd Amsterdams taxivervoer.