Staking streekvervoer

Zaterdag 11 juni staking in het streekvervoer

De vakbond FNV heeft landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Er wordt steeds op een andere plek gestaakt. Op zaterdag 11 juni is het streekvervoer van EBS in Waterland aan de beurt.  Deze staking geldt voor al het streekvervoer in de regio Amsterdam en Haarlem.

  • bij EBS in de regio Waterland (o.a. rond Purmerend, Edam, Volendam)
  • bij Connexxion in de regio Zaandam, Amstelveen, Schiphol en Haarlem
  • Hou er rekening mee dat ook de nachtbus mogelijk niet rijdt in de nacht van 11 op 12 juni

Wij kondigen deze aan, omdat dit mogelijk tot extra drukte kan leiden op onze centrale, zowel bij het aannemen van uw telefoontje als bij het wegzetten van onze ritten. Wij vragen om uw begrip.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

Dat kan! Vanaf €50,00 halen we u en uw reisgenoten op bij de STA-balie op Luchthaven Schiphol (€55 voor Noord en IJburg). Reist u met meer dan vier personen (max 8 pers.) dan geldt een toeslag van €5,00 op deze vaste prijzen. De STA-balie is te vinden nabij aankomsthal 4 en is 24 uur per dag geopend. U kunt zich melden bij de balie. De chauffeur wordt opgeroepen en zal u zo spoedig mogelijk ophalen bij de STA-balie.

Wij bieden ook de mogelijkheid om een chauffeur u op te laten halen bij de gate met een bordje. Wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op via vervoeropmaat@tcataxi.nl

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.