Staking streekvervoer

Zaterdag 11 juni staking in het streekvervoer

De vakbond FNV heeft landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Er wordt steeds op een andere plek gestaakt. Op zaterdag 11 juni is het streekvervoer van EBS in Waterland aan de beurt.  Deze staking geldt voor al het streekvervoer in de regio Amsterdam en Haarlem.

  • bij EBS in de regio Waterland (o.a. rond Purmerend, Edam, Volendam)
  • bij Connexxion in de regio Zaandam, Amstelveen, Schiphol en Haarlem
  • Hou er rekening mee dat ook de nachtbus mogelijk niet rijdt in de nacht van 11 op 12 juni

Wij kondigen deze aan, omdat dit mogelijk tot extra drukte kan leiden op onze centrale, zowel bij het aannemen van uw telefoontje als bij het wegzetten van onze ritten. Wij vragen om uw begrip.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

Appen. We doen het de hele dag door. Dus dan is het wel heel erg handig om ook via WhatsApp een TCA taxi te bestellen, toch?

Hoe werkt WhatsApp TAXI van TCA?

Heel makkelijk. WhatsApp het woord TAXI naar het bekende nummer 020 777 7777. Onze computer-assistent helpt u dan meteen verder. Na het doorgeven van uw huidige en gewenste locatie, laten we u weten wanneer we er zijn. Dat is soms al binnen 5 minuten! Liever op een later moment? Helemaal goed, dan regelen we dat net zo makkelijk.

Benieuwd waarom we een computer-assistent hebben? Zodat we u nog sneller kunnen helpen. De assistent heeft direct inzicht in de systemen en linkt alles aan elkaar. Zo hoeft u niet langer te wachten dan nodig is.

Dit is ook handig om te weten

De kosten van de rit en de betaling. Onze chauffeurs rijden op de meter. Daardoor hebben we geen vaste prijzen, maar kunnen we u uiteraard wel een indicatie geven. Betalen doet u aan het eind van de rit. Pinnen en contant betalen is beide mogelijk.

Wanneer onze chauffeur er is, neemt deze contact met u op. Hou dus vooral uw telefoon in de gaten. TCA blijft de persoonlijke taxi in Amsterdam, met of zonder WhatsApp.

Liever niet via WhatsApp? Regel uw taxirit gemakkelijk in onze app

Voor wie liever niet een taxi wil bestellen via WhatsApp, is onze TCA app een uitkomst. Download ‘m gemakkelijk in de Google Play of App Store. En betalen? Dat kan ook via de app.

Gaat er voor u niets boven bellen? Via 020 777 7777 zijn we op werkdagen van 9 tot 17 uur bereikbaar.

Bestel een TCA Taxi via WhatsApp!

Alle voordelen op een rij

1
WhatsApp TAXI TCA werkt snel en simpel
2
Binnen 5 minuten staat onze taxi bij u
3
WhatsApp TAXI TCA in Amsterdam: wij kennen alle snelle routes
4
Geen vaste hoge prijzen
5
Betaling gaat makkelijk via onze chauffeurs
Download via:

Wat anderen vinden van de app