ADE & Marathon Amsterdam 17 oktober 2021

ADE

Heerlijk dat ADE weer in Amsterdam plaats vindt! Het betekent helaas wel extra drukte en mogelijk dus langere wachttijden op de centrale wanneer alle evenementen tegelijk uitlopen. Wij hebben extra personeel zitten, maar het kan zijn dat de wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

TCS Amsterdam Marathon

a.s. Zondag 17 oktober vindt de TCS Amsterdam Marathon plaats. Hierdoor is een groot aantal wegen + aangrenzende wegen afgezet voor het verkeer. Dit heeft dus impact op onze service. Wanneer u een bestelling plaatst via de centrale dan kunnen wij u vertellen waar wij u op kunnen halen en wat de verwachtte aanrijdtijd is. Ook binnen de app zult u een melding krijgen wanneer u een taxi probeert te bestellen in het afgesloten gebied. Wij raden aan om contact op te nemen met de centrale wanneer u meer informatie wilt.

Wij bieden op voorhand onze excuses aan voor mogelijk lange wachttijden voor onze centrale. Wij doen onze uiterste best om iedereen z.s.m. te woord te staan.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

<– Excursies pagina

 

Interesse in één van de vermelde excursies? Aarzel niet en boek uw privéchauffeur door middel van het formulier in te vullen.

Reserveer uw privéchauffeur

  • Op dit tel. nummer ontvangt u een SMS, zodra de chauffeur is gearriveerd
  • dag/maand/jaar
  • :
  • 1 t/m 4 sedan - 4 t/m 8 bus
    Vink hierboven uw keuze (combineren is mogelijk)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download nu de TCA APP

1
Altijd vaste beste prijs (24/7)
2
Binnen vijf minuten voor je neus
3
De beste taxi app van Europa
4
Te gebruiken bij ruim 150 taxicentrales in Europa
Download via: