Organisatie

Wist u dat?

1500 TCA chauffeurs en 1250 taxi's staan voor u klaar en bieden u graag de service en aandacht die u verdient.

Uw taxibedrijf aansluiten bij TCA

25-01-2016

Taxicentrale Amsterdam (TCA) is de grootste taxiorganisatie van Amsterdam. Met zo’n 1.500 chauffeurs en 1.250 wagens verzorgen wij meer dan de helft van alle taxiritten in en rondom Amsterdam.

Om onze goede service naar klanten toe te behouden, zijn wij constant op zoek naar nieuwe chauffeurs en taxi’s. Wilt u uw taxibedrijf aansluiten bij TCA, dan bieden wij u daar graag de mogelijkheid toe.

                                                  

Voordelen taxibedrijf aansluiten bij TCA

Uw taxibedrijf aansluiten bij TCA biedt u verschillende voordelen. Zo zijn wij de grootste en drukste taxicentrale van Amsterdam en bent u zodoende verzekerd van taxiritten. Gemiddeld draait een taxiorganisatie € 45.000 omzet per taxichauffeur die zich bij TCA aansluit.

Daar bovenop geniet u van nog meer voordelen wanneer u zich bij TCA aansluit als taxichauffeur. Zo bieden wij bijvoorbeeld een goed en breed opleidingsprogramma en maakt u gratis gebruik van de benodigde apparatuur (FMS-terminal met navigatie, pinapparaat met printer en een boordcomputer.

U krijgt ook toegang tot alle taxistandplaatsen in Amsterdam, plus de exclusieve TCA-standplaatsen. Andere voordelen die u heeft wanneer u zich aansluit bij TCA als taxichauffeur vindt u in onderstaand lijstje.

  • Het TCA-daklicht in bruikleen
  • Administratieve ondersteuning (o.a. afwikkeling van creditcard- en pin transacties, verwerking en afrekenen uitgevoerde ritten op rekening)
  • Belangenbehartiging van TCA-chauffeurs bij o.a. de Gemeente Amsterdam, andere overheidsinstanties, de KNV etc.
  • Gratis aansluiting geschillencommissie TCA
  • 24/7 telefonische bereikbaarheid voor ondersteuning chauffeurs
  • Helpdesk ondersteuning voor vragen over apparatuur
  • Gratis service ondersteuning apparatuur (ook ’s-avonds en in het weekend)
  • Inkoopvoordelen bij o.a. verzekeringen, autodealers, sta-balie Schiphol etc.

 

Samenwerken met TCA

Meer informatie over een samenwerking bij TCA of wilt u zich aansluiten bij onze taxiorganisatie? Bel dan met 020 650 6524 of meld je direct aan op de Chauffeur worden bij TCA pagina.