Diensten

Telefoon

TCA heeft het gemakkelijkste telefoonnummer van Nederland: 020-7x7. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi bestellen. Toets in het keuzemenu een 1 en u bestelt direct. Wilt u een lange wachtrij aan de telefoon voorkomen, dan kunt u ook gebruik maken van ons voorrangsnummer 0900-6777 777 (0,55 ct p/m).

Bij TCA kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi bestellen.

Andere vragen

Onze centralisten kunnen u ook helpen met andere zaken. Zo kunt u bij hen terecht voor het aanvragen van een prijsopgave, voor het maken van een reservering, voor het indienen van een klacht en het opgeven van verloren voorwerpen. Het keuzemenu leidt u eenvoudig langs alle mogelijkheden.

Vriendelijk en deskundig

Heeft u een vraag? Onze centralisten staan u altijd vriendelijk en deskundig te woord. Ze hebben jarenlange ervaring in de taxiwereld en kunnen u bijna overal bij helpen. Ze beschikken zelf over de nodige stratenkennis en weten wat er speelt.

7x7

Wilt u altijd en overal een taxi kunnen bestellen? Sla dan ons telefoonnummer op in uw telefoon: 020 - 777 77 77. Dan heeft u altijd binnen vijf minuten een veilige en betrouwbare taxi.