Koningsdag belooft weer een gezellige, maar ook een behoorlijke drukke en chaotische dag te worden in Amsterdam en bij ons op de centrale. Het feest zorgt wel weer voor een slechtere bereikbaarheid van de binnenstad, dus als u gebruik wilt maken van onze taxi diensten, check dan deze pagina.

Prijsinformatie app / online & vaste prijzen Schiphol

Prijsberekeningen app / online

Helaas werken onze prijsindicaties in de app en widget momenteel niet zoals het zou moeten. De kaart waarop een en ander gebaseerd wordt is helaas niet real-time waardoor bijv. de  impact van belangrijke omleidingen niet meegenomen wordt in de prijsberekeningen. Wij werken aan het updaten van de app naar de realtime versie. Voor een goede prijsindicatie raden wij aan om contact op te nemen met de centrale via 0207777777 of centrale@tcataxi.nl

Aanpassing vaste prijzen naar Schiphol

Vanwege aanhoudende drukte in het centrum van Amsterdam in verband met de knip op de Weesperstraat, zijn wij helaas genoodzaakt om onze vaste prijzen vanuit het centrum van Amsterdam naar Schiphol tijdelijk aan te passen. Tussen 7 en 21 juli hanteren we in onderstaand gebied (omlijnd met rood) de volgende prijzen:

  • sedan: €55,00
  • bus: €69,50

Met onze welgemeende excuses voor deze ongemakken.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

Op deze kaart staan de bereikbare standplaatsen. Ook kunnen klanten een TCA taxi bestellen via de TCA-app of via Whatsapp (020-7×7).

LET OP: de gemeente heeft verschillende plekken ingedeeld waar wij mensen op kunnen halen, dus geef een juist vertrekadres op buiten het afgesloten gebied.

Bestel een TCA Taxi via WhatsApp!

Taxi nodig tijdens Koningsdag?

Koningsdag belooft weer een gezellige, maar ook een behoorlijke drukke en chaotische dag te worden in Amsterdam en bij ons op de centrale. Om alle drukte in goede banen te leiden heeft de gemeente de binnenstad van Amsterdam op zaterdag 27 april tussen 07:00 en 21:00 uur voor grote delen afgesloten voor autoverkeer. Dat betekent dat het deze dag alleen op bepaalde plekken mogelijk is om een taxi te bestellen.

Nog even in het kort:

  • De centrumring is afgesloten voor al het autoverkeer, dus ook voor taxi’s.
  • Op de kaart kunt u zien waar de taxistandplaatsen zijn buiten dat gebied.
  • De standplaatsen zijn verdeeld tussen plekken voor opstap en bestelde taxi’s.
  • Ondanks de optimale bezetting van onze centrale verwachten wij helaas langere wachttijden.
  • Wij doen ons best om u zo snel als mogelijk te woord te staan.
  • Onze centralisten zullen u naar de dichtstbijzijnde ophaal locatie sturen. Houdt u het taxinummer bij de hand!
  • Wij raden iedereen aan om gebruik te maken van onze app.
  • Of gebruik onze whatsapp bestelmogelijkheid door het woord taxi te appen naar 0207777777.

Wij wensen iedereen heel veel plezier !