Taxi nodig tijdens Koningsdag?

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

Maar het kan voorkomen dat u problemen hebt om de juiste taxi op Schiphol te vinden.

TCA maakt gebruik van de Schiphol Transfer Assistance balie (kortweg STA-balie). Wanneer u uw taxi bij ons besteld heeft, kunt u zich melden bij deze balie om uw taxi af te roepen. U kunt hier rustig plaatsnemen en wachten op uw taxichauffeur.

Zakelijke gasten op laten halen

U wilt uw (internationale) gasten professioneel op laten halen vanaf Schiphol? Ook dan kunt u gebruik maken van de STA-balie. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw gasten op te wachten bij de gate met een naambordje. Zo begint een professioneel ontvangst van uw gasten al op Schiphol zelf. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het contactformulier.

Locatie STA-balie Schiphol

De STA-balie bevindt zich op Schiphol Plaza in Aankomsthal 4. De taxichauffeur wordt vervolgens door de STA-balie opgeroepen en rijdt voor de deur voor. Bij de STA-balie kunt u rustig wachten tot u wordt opgehaald.

Meer vragen over het ophalen vanaf Schiphol of de locatie van de STA-balie? Stel uw vraag via ons contactformulier. Wilt u een taxi reserveren om opgehaald te worden vanaf Schiphol, dan kunt u contact opnemen met onze centrale via 020 777 7777.