ADE & Marathon Amsterdam 17 oktober 2021

ADE

Heerlijk dat ADE weer in Amsterdam plaats vindt! Het betekent helaas wel extra drukte en mogelijk dus langere wachttijden op de centrale wanneer alle evenementen tegelijk uitlopen. Wij hebben extra personeel zitten, maar het kan zijn dat de wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

TCS Amsterdam Marathon

a.s. Zondag 17 oktober vindt de TCS Amsterdam Marathon plaats. Hierdoor is een groot aantal wegen + aangrenzende wegen afgezet voor het verkeer. Dit heeft dus impact op onze service. Wanneer u een bestelling plaatst via de centrale dan kunnen wij u vertellen waar wij u op kunnen halen en wat de verwachtte aanrijdtijd is. Ook binnen de app zult u een melding krijgen wanneer u een taxi probeert te bestellen in het afgesloten gebied. Wij raden aan om contact op te nemen met de centrale wanneer u meer informatie wilt.

Wij bieden op voorhand onze excuses aan voor mogelijk lange wachttijden voor onze centrale. Wij doen onze uiterste best om iedereen z.s.m. te woord te staan.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

Verzoek OLVG Oost

Dit weekend heeft het OLVG (oost) ons gevraagd of wij chauffeurs beschikbaar hadden voor het rijden van medicatie voor o.a. patiënten met Corona.Aangezien het OLVG aangaf dat er geen fysiek contact zal zijn met patiënten hebben wij van het weekend een eerste uitvraag gedaan via FMS. Daarop hebben enkele chauffeurs inderdaad al ritten gereden dit weekend. Vandaag hebben wij een kenmerk aangemaakt zodat ook andere chauffeurs zich aan kunnen melden. Indien u interesse heeft dan kunt u zich aanmelden via onderstaande link.

Tarief:
Met het OLVG is het volgende afgesproken: de ritten worden op rekening gereden op basis van het metertarief met een korting van €1,50 per rit. Let op: deze ritten worden belast met een BTW-percentage van 21% ipv de reguliere 9%. Dit wordt achteraf bij de facturatie gecorrigeerd.

 

Proces chauffeur:

Om de veiligheid van een ieder te waarborgen moet de rit als volgt worden uitgevoerd:

  • Opdracht komt binnen via centrale
  • Chauffeur ontvangt opdracht en haalt medicijnen op locatie A
  • Chauffeur rijdt rit, plaatst medicijnen voor de deur (onder geen beding aanbellen of aankloppen of iets dergelijks)
  • Chauffeur, gaat terug naar zijn voertuig en belt vanuit de wagen het nummer van de patiënt dat hij heeft ontvangen. De patient kan dan de medicijnen bij de voordeur oppakken.

Rit op rekening wordt uitgekeerd bij de eerstvolgende RoR-betalingen.

Meld je nu aan voor dit project via  :  kwaliteitsbeheer@tcataxi.nl

Vermeld er bij :

  • Naam
  • Taxinummer
  • Telefoonnummer

 

<– Terug naar de pagina

Belangrijke informatie

BBZ

Vraag nu uw extra BBZ-onderteuning aan via : KLIK HIER

Taxiteam

TCA heeft verzoek ingediend bij het taxiteam of zij informatie kunnen verzamelen over procedures hieromtrent bij buurgemeenten of een lijst kunnen samenstellen waar dit per gemeente kan worden aangevraagd.

RMC

Na overleg met de RMC is besloten om voorlopig geen voorrang te geven aan de elektrische vloot en om ritcombinaties uit te zetten om risico op verspreiding en besmetting te verminderen. Dit gaat per morgen in.