Maatregelen covid-19

Wij blijven u graag vervoeren en via onze app is het nog makkelijker om een taxi te bestellen met vastgestelde prijzen:

Download de app voor uw reis

Ondanks alle versoepelingen is het helaas nog niet mogelijk om de protocollen los te laten, dus wij hanteren nog steeds de volgende maatregelen naast de algemeen geldende hygiƫne maatregelen:

  • Per 1 juli bent u verplicht om een taxi te reserveren. Bij TCA kan dat via de centrale of de TCA app. Een taxi aanhouden is ook nog steeds mogelijk.
  • Bij aanvraag van een rit vraagt onze centralist of de chauffeur of u corona gerelateerde klachten heeft (conform de richtlijnen van het RIVM) en of u in het bezit bent van een mondkapje.
  • Uitgangspunt is dat alle passagiers vanaf 13 jaar een niet-medisch mondkapje dragen, tenzij u alleen reist en er een scherm in de auto geplaatst is.
  • De meeste taxi’s zijn uitgerust met een fysieke afscherming. Als er geen scherm aanwezig is, zal de chauffeur ook een mondkapje dragen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende pagina op onze site :

https://www.tcataxi.nl/covid-19/

Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en algemene preventie maatregelen op de website van het RIVM of de Rijksoverheid.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

Maatregelen Coronavirus

Als gevolg van de aanvullende maatregelen van de overheid heeft het management van TCA zoals aangekondigd deeltijd ww aangevraagd voor bijna al het personeel op het Wisseloordplein. Dit beleid is per direct ingezet en voelbaar voor alle personen en afdelingen binnen TCA , maar hebben ook hun effect voor onze aangesloten chauffeurs:

  • Het kantoor op Wisseloordplein heeft vanaf maandag 23 maart nog maar een beperkte openingstijd van 10:00 tot 14:00. Wij verzoeken u om het WOP alleen te bezoeken in urgente gevallen of voor een afspraak.
  • Afdeling Kwaliteitsbeheer is tijdens deze openingstijden te bezoeken, maar is buiten deze tijden telefonisch bereikbaar via de centrale Een email wordt altijd beantwoord: kwaliteitsbeheer@tcataxi.nl
  • De helpdesk van TCA is alleen beschikbaar op afspraak: helpdesk@tcataxi.nl
  • De back office (vervoer op maat en klachten) gaat vanwege teruglopend ritaanbod werken met een beperkte openingstijd 10:00 tot 16:00
  • De Centrale zal vanwege sterk teruglopend aanbod gaan werken met een minimale bezetting.
  • De telefonische bereikbaarheid van de administratie kan minder zijn dus wij verzoeken u zoveel mogelijk vragen per email te stellen via debiteuren@tcataxi.nl

Rijden voor scherpe tarieven

Bij TCA komen er vragen binnen of wij ook een actie gaan doen gelijk aan de concurrent. Op basis van deze vragen gaan wij inderdaad in eerste instantie onze klanten benaderen die wij in het bestand hebben met personeel in een vitale maatschappelijke functie en instanties benaderen voor vervoer van materialen/ medicijnen (zoals olvg-oost). Wij bieden ondersteuning aan waar men het nodig heeft om personeel te vervoeren of zelfs medicijnen. Wij hebben besloten om geen prijzen te noemen, maar wel te melden dat we tegen scherpe prijzen zullen rijden. Aangezien de concurrent dit aanbied tegen %50 korting of 2,50/km is dit ook het uitgangspunt van TCA. Eventuele ritten zullen worden uitgegeven op CV-kenmerk. Ook op onze website zullen we deze informatie plaatsen zodat mensen dat kunnen bestellen bij centrale.

<– terug naar de pagina

Belangrijke informatie

BBZ

Vraag nu uw extra BBZ-onderteuning aan via : KLIK HIER

Taxiteam

TCA heeft verzoek ingediend bij het taxiteam of zij informatie kunnen verzamelen over procedures hieromtrent bij buurgemeenten of een lijst kunnen samenstellen waar dit per gemeente kan worden aangevraagd.

RMC

Na overleg met de RMC is besloten om voorlopig geen voorrang te geven aan de elektrische vloot en om ritcombinaties uit te zetten om risico op verspreiding en besmetting te verminderen. Dit gaat per morgen in.