Zakelijk

Wist u dat?

TCA heeft 'track and trace' systeem. Met dit systeem kunnen wij altijd zien waar onze taxi's rijden.   

Quote

We zijn ontzettend blij met de snelle voorrijtijd van TCA!

Café De Ster

Zakelijk

Voor onze zakelijke klanten hebben wij een breed aanbod aan extra diensten. Wij weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief hoogstaand en onderscheidend vervoer. Onze salesafdeling kan bijna elke vervoerswens honoreren en de chauffeur zorgt dat het de passagier aan niets ontbreekt. Zakelijk bestellen en betalen: er zijn diverse handige mogelijkheden.

Autobooker

Voor horecagelegenheden hebben wij de TCA Autobooker. Een eenvoudig touch screen device die het u mogelijk maakt met één druk op de knop een of meerdere taxi’s te bestellen. Zo kunt u al uw aandacht bij de gasten houden.

Eigen standplaats

Altijd één of meerdere taxi’s direct tot uw beschikking: dat kan als uw een taxistandplaats inricht op eigen terrein. Zo staat er voor uw gasten of klanten altijd een TCA-taxi klaar voor de deur.

Klantenkaart

Met een klantenkaart van TCA bent u verlost van contante betalingen. Er is een eenmalige klantenkaart met een vast bedrag voor een vaste rit, bijvoorbeeld Schiphol of Amsterdam Centraal Station. Daarnaast is er de persoonlijke klantenkaart, waarmee u op rekening kunt rijden.

Zakelijke vloot

TCA beschikt over een hoogwaardige VIP-vloot. Wij rijden onze VIP’s in een Mercedes S klasse, BMW-7 serie of Audi A8 naar zijn of haar bestemming. Ook hebben we een Eco-vloot. Onze afdeling Sales maakt graag een offerte voor u.