Referenties

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat TCA voor u kan bieden? Neem contact met ons op.

Onvergetelijke dag voor oud-toneelmeester Piet

Dankzij uw inzet hebben deze mensen zich echt als een ster gevoeld.

Ontzettend genoten van deze geweldige dag

Onlangs heeft TCA meegewerkt aan een dag om Piet van Alten, oud-toneelmeester van o.a. Het Kurhaus, een onvergetelijke dag te bezorgen. Piet is jarenlang toneelmeester geweest in het Kurhaus, waarna hij tot 1986 werkzaam is geweest bij Schouwburg het Park in Hoorn.

Dat Piet een geliefd persoon was bleek wel toen Wim Kan ooit zijn voorstelling een week verzette, toen bleek dat Piet anders op vakantie zou zijn. “Foutje van de directie van het Kurhaus” aldus Piet. In zijn langdurige carrière heeft hij met vele bekende en minder bekende artiesten mogen werken. Zo herinnert hij zich de humor Wim Sonneveld en ook dat Jos Brink een echte lieverd was. “Hij pakte je beet en je kreeg drie dikke zoenen. Wat een schat!” vertelt Piet.

Onvergetelijke dag bezorgen

Tegenwoordig woont de inmiddels 92-jarig Piet, samen met zijn 86-jarige vrouw Corrie, in woonvoorziening Betsy Park in Hoorn. Toen vrijwilliger Willem Bakker de verhalen van Piet hoorde raakte hij geïntrigeerd door het enthousiasme van Piet en besloot hij een poging te wagen om hem een onvergetelijke dag te bezorgen. Uiteindelijk heeft Willem contact op weten te nemen met Joop van den Ende met de vraag of hij iets speciaals voor Piet, waarmee hij geregeld samenwerkte, te kunnen regelen. En dat is gelukt! Piet en Corrie zijn met een taxi van TCA opgehaald en hebben hierna een rondleiding achter de schermen gehad in het DeLaMar Theater. Als afsluiting hebben zij ook nog André van Duin ontmoet, de man waarvoor Piet meerdere voorstellingen tot in de puntjes heeft verzorgd. Na een onvergetelijke dag heeft TCA ook weer zorggedragen voor het vervoer richting Hoorn.

Op en top genoten

Piet en Corrie hebben ontzettend genoten van deze geweldige dag, zo stuurt vrijwilliger Willem Bakker ons toe:

Wat een prachtige avond heeft dit echtpaar gehad. Dankzij uw inzet hebben deze oudjes zich echt als een ster gevoeld.

Mensen bij het DeLaMar zeiden wat een mooie wagen zeg, en dan zag je ze glimmen van oor tot oor. Een ieder die het maar wou kreeg te horen dat TCA hun deze rit had aangeboden. Heel veel mensen in het DeLaMar kwamen naar hun toe om te vragen of hij de oude Toneelmeester was van Hoorn.

Wat hebben deze twee oudjes genoten. Nogmaals uit de grond van mijn hart heel erg bedankt voor het laten slagen van deze avond.

Groetjes Willem Bakker.
Vrijwilliger van Wilgaerden ouderenzorg in het Betsy Perk Kersenboogaard te Hoorn.

Corrie geniet zichtbaar van de comfortabele taxirit