Referenties

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat TCA voor u kan bieden? Neem contact met ons op.

Hotel Okura Amsterdam

Wij werken al jaren samen met TCA en waarderen de eenheid in kwaliteit die TCA biedt!

Hotel Okura Amsterdam

Experience true hospitality

Hotel Okura Amsterdam, gelegen aan de rand van het centrum, ligt vlakbij vele culturele bezienswaardigheden. Het hotel is exclusief lid van ‘The Leading Hotels of the World’ en beschikt over 300 luxueuze kamers waaronder de grootste (485m2) en meest luxe suite van de Benelux.

Michelinsterren

In Hotel Okura Amsterdam bevinden zich maar liefst vier restaurants waarvan er drie bekroond zijn door Michelin. Het internationale innovatieve tweesterren Ciel Bleu Restaurant op de 23ste etage van het hotel biedt een panoramisch uitzicht over de stad. Aan de Chef’s Table kunt u genieten van een diner in het hart van de keuken van Ciel Bleu, waarbij u de keukenbrigade aan het werk ziet. Gaat u liever voor wat luchtigere gerechten? Het internationale Serre Restaurant – Inspired by Ciel Bleu biedt u een kaart geïnspireerd op die van Ciel Bleu. Klassieke creaties worden in Serre Restaurant omgevormd tot eenvoudiger gerechten, zonder daarbij hun essentie te verliezen. In de zomermaanden kunt u de heerlijke creaties van Serre Restaurant ook bestellen op het riante terras aan het water.

Ook liefhebbers van de Japanse keuken kunnen in het Okura terecht. Het Yamazato Restaurant is – als eerste traditionele Japanse restaurant in Europa – bekroond met een Michelinster. Met meer dan 50 Japanse specialiteiten op de kaart kunt u bij Yamazato kennis maken met de authentieke Japanse kaiseki keuken. In het naastgelegen Teppanyaki Restaurant Sazanka worden de heerlijkste vis-, vlees-, en groentengerechten à la minute voor uw ogen bereid. Wilt u zelf leren koken als een sterrenchef? Dan kunt u terecht in de kookstudio Taste of Okura, waar u de fijne kneepjes van het vak worden bijgebracht tijdens verschillende kookworkshops. De sommeliers leggen uit hoe uw culinaire creaties met wijn of sake te combineren zijn. Voor totale ontspanning kunt u terecht in Nagomi Spa & Health.

 

Wij werken al jaren samen met TCA en waarderen de eenheid in kwaliteit die TCA biedt. De contacten zijn goed, we hebben korte lijnen en dat werkt prettig. Aandacht voor details is belangrijk en waarborgt de kwaliteit die we de gasten willen bieden.