Referenties

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat TCA voor u kan bieden? Neem contact met ons op.

Brasserie van Baerle

"Met één druk op de knop staat een chauffeur voor onze Brasserie voor het laatste stukje service!

Brasserie van Baerle

Brasserie van Baerle is een begrip in Amsterdam Oud-Zuid. Al sinds 1980 zijn zij gevestigd in een prachtig pand aan de van Baerlestraat 158, alwaar zij reeds 35 jaar succesvol hun gasten verwennen met hun kwaliteitsgerechten.

Afgelopen jaren is Brasserie van Baerle – in de volksmond beter bekend als ‘De Brasserie’ – meermaals bekroond voor de uitstekende kwaliteit die zij hun gasten bieden.  Zo zijn zij door Perswijn de afgelopen twee jaar uitgeroepen tot beste wijnrestaurant van Noord-Holland en afgelopen jaar kwam daar ook nog eens een Bib-Gourmand bij. Of je nou komt lunchen, dineren of in een Private Dining Room plaatsneemt, je bent gegarandeerd van klassieke Franse gerechten in een modern jasje. Met een prachtige tuin is de brasserie ook in de zomer in trek bij hun gasten.

 

“Wij werken al jaren met veel plezier samen met TCA. Het geeft ons een vertrouwd gevoel om onze gasten over te dragen aan een taxichauffeur van TCA die hun veilig en comfortabel thuisbrengt na een gezellige avond. De afgelopen jaren heeft TCA bewezen dat zij als betrouwbaar, snel en gastvrij taxibedrijf een uitstekend verlengstuk zijn van onze service” vertelt Floor van Ede, manager en eigenaar van Brasserie van Baerle”.

“Daarnaast biedt het bestelkastje als bijkomend voordeel dat een taxi met één druk op de knop besteld is. Op deze manier kunnen wij ons op onze gasten richten, waarna TCA zorgdraagt voor een perfecte afsluiting van de beleving die wij onze gasten bieden”.