Organisatie

Accountmanager (new) business

Om onze ambitieuze doelstellingen te realiseren, zijn we ter uitbreiding van ons team marketing & sales, op zoek naar een Accountmanager (New) Business.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het huidige klantenportfolio, accountmanagement en vergroten van klanttevredenheid. Je adviseert de (potentiële) klanten over onze services en denkt mee over passende mobiliteitsoplossingen. Dit varieert van regulier taxiwerk tot maatwerk op het gebied van mobiliteit.

Je werkt intensief samen in een team met een marketing specialist en onze productontwikkelaar om gezamenlijk maximaal succes in de Amsterdamse taximarkt te realiseren. Hiertoe analyseer je de beschikbare data, zet je nieuw marktonderzoek op, en gebruik je je vakkennis om de verkregen informatie om te zetten in een gedegen salesplan. Het salesplan moet leiden tot het verhogen van de bezettingsgraad van onze taxi’s. Je rapporteert direct aan de algemeen directeur.

Je krijgt veel vrijheid en je bent verantwoordelijk voor je eigen succes. Welke middelen zet je in om succesvol te zijn? Bezoek je de klanten, netwerkbijeenkomsten of heb jij een andere slimme manier? Je bepaalt het helemaal zelf. Ga jij de uitdaging aan?

Wie we zoeken:

Voor deze functie zoeken we een verkoper pur sang. Iemand die buiten de gebaande paden durft te denken en over een flinke portie lef beschikt.

De ideale kandidaat beschikt over een groot inlevingsvermogen en kan op verschillende niveaus communiceren. Hij/zij beschikt over een duidelijke salesvisie, commerciële daadkracht, leiderschap, en zelfstartend vermogen om zaken voor elkaar te krijgen. Hij/zij weet anderen in het bedrijf te enthousiasmeren voor zijn/haar plannen.

Wat je gaat doen:

 • (New) Business leads creëren én opvolgen. Je bent in staat de mobiliteitsvraagstukken van de (potentiele) klant te vertalen naar oplossingen.
 • Het opzetten en uitvoeren van het salesplan: in overleg met de directie werk je aan een sales strategie en vertaalt deze samen met de marketing specialist naar marketing acties.
 • Door je salesmentaliteit ben je ambitieus en heb je de drive om targets te behalen. Je bent niet makkelijk uit het veld te slaan en hebt een positieve instelling.
 • Je werkt planmatig en je bent in staat de gehele sales cyclus zelfstandig te regisseren.
 • Je treedt op als professioneel gesprekspartner voor onder andere hoteldirecties, managers in de zakelijke markt en andere stakeholders.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde HBO-opleiding.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in (new) business sales en toe aan een tweede of derde carrièrestap.
 • Affiniteit met ICT en mobiliteit
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Kennis van en/of een netwerk binnen groot Amsterdam is een pré.
 • Je bent ambitieus en gedisciplineerd.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen.
 • Je bent ondernemend, energiek en je hebt lef!

Wat we bieden:

 • Een uitdagende functie in een dynamische sector en werkomgeving
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Leuk en jong team van professionals

Over TCA

TCA is gespecialiseerd in full-service dienstverlening voor bij haar aangesloten taxiondernemingen die tevens aandeelhouders van het bedrijf zijn. Wij faciliteren en verzorgen het volledige logistieke proces van de ritbemiddeling- en uitvoering, betalingsverkeer, automatisering, administratieve processen, marketing en vertegenwoordiging van de aangesloten taxiondernemers in de branche en bij overheden.

Wij zijn vooruitstrevend in onze dienstverlening en hebben partnerships met verschillende nationale en internationale partijen op het gebied van personenvervoer.

Jaarlijks verzorgen wij ruim drie miljoen taxiritten voor onze aangesloten taxiondernemers en zijn een dominante speler op de Amsterdamse taximarkt.

Naast onze missie om de meest herkenbare, betrouwbare en veilige taxicentrale van Nederland te willen zijn, streven wij ook altijd naar de hoogste kwaliteit en service als het gaat om taxivervoer. Voor onze stakeholders zijn wij graag een integere partner. En voor onze medewerkers creëren wij graag een prettige, boeiende en inspirerende werkomgeving. Wij geloven in een holistische bedrijfsvoering en dienstverlening en behalen de beste kwaliteit uit het bundelen van krachten en creëren van synergie.

Solliciteren

Solliciteren
Aanhef:*
In bezit van eigen vervoer:*

* verplichte velden