Organisatie

Wist u dat?

1500 TCA chauffeurs en 1250 taxi's staan voor u klaar en bieden u graag de service en aandacht die u verdient.

Iets in de taxi laten liggen? Zo krijgt u het terug!

02-09-2015

U bent tijdens uw taxirit druk aan het telefoneren geweest of heeft een goed gesprek gevoerd met onze chaufeurs, en bent vergeten uw spullen uit de taxi te halen. Wij begrijpen dat dit wel eens kan gebeuren. Maar wat u wel wilt is dat uw spullen terugkomen. Dat moet geen probleem zijn, in 95% van de gevallen komen verloren spullen weer terecht.

Verloren spullen terugkrijgen

Om uw spullen te kunnen traceren is het nodig om een zo compleet mogelijk beeld van uw rit en de verloren voorwerpen te krijgen. Daarom kunt u gebruik maken van ons Formulier gevonden voorwerpen. Vul dit formulier zo compleet mogelijk in, zo vergroot u namelijk de kans dat uw spullen teruggevonden worden.

Onze chauffeurs zorgen er graag voor dat uw spullen weer terug komen. Onderstaand een referentie van Mevrouw Bruins die haar telefoon vergeten was in de taxi.

"Ik ben heel tevreden over de service van een van uw chauffeurs. Onlangs nam ik rond 18.30 uur een taxi van het Museumplein naar de Rijnstraat. Pas 's avonds kwam ik erachter dat ik mijn telefoon had laten liggen. Mijn vader had ondertussen al contact gehad met uw chauffeur, en ik kreeg het nummer van de chauffeur ook door. De volgende ochtend is hij speciaal naar het Museumplein gereden om mijn telefoon terug te bezorgen. Geweldige service! Als ik een taxi nodig heb wacht ik altijd tot er een TCA-wagen voorbij komt, en opnieuw is gebleken dat dit niet voor niks is! Ik kan uw bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen, en ik zal dat ook in de toekomst blijven doen. "