Organisatie

Wist u dat?

1500 TCA chauffeurs en 1250 taxi's staan voor u klaar en bieden u graag de service en aandacht die u verdient.

De 6 voordelen van een taxi van/naar Schiphol

02-07-2015

Heeft u uw zomervakantie al geboekt? Lekker op vakantie richting zon, zee, strand? Of een weekje cultuur snuiven in Istanbul of Marrakesh? Heeft u ook al gedacht aan het vervoer van/naar Schiphol?

Comfortabel van/naar Schiphol met TCA.

Een taxi reserveren voor uw taxirit naar Schiphol kan een ideale oplossing zijn om verschillende redenen. Wij zetten er zes op een rij.

1. Geen gesjouw met zware koffers en handbagage

U wordt voor de juiste vertrekhal afgezet, zo hoeft u niet onnodig ver met uw koffers en andere bagage te sjouwen.

2. Uw auto kan lekker thuis blijven staan

Geen parkeerkosten, wantrouwen over valet parking en zekerheid dat uw auto in perfecte conditie blijft, hij kan namelijk gewoon lekker in de garage of voor de deur blijven staan.

3. Comfortabel en ontspannen begin en einde van uw vakantie

Een taxirit van/naar Schiphol betekent een comfortabel en ontspannen begin of einde van uw vakantie. U hoeft geen vermoeiende reis te maken met de trein of zelf achter het stuur. U wordt op afgesproken tijd voor uw deur opgehaald en netjes door de chauffeur afgezet bij de juiste aankomsthal. Wilt u ook opgehaald worden van Schiphol? Bij TCA is dat geen probleem. Zodra u geland bent belt u onze telefooncentrale op 020-777 77 77 voor het bestellen van een TCA-taxi.  Onze chauffeur wacht u netjes op bij het Meeting Point en brengt u comfortabel thuis.

4. Zekerheid van aankomst bij juiste vertrekhal

Het vinden van de juiste parkeerplaats kan een hoop stress en zorgen opleveren. Daarnaast gebeurt het nog geregeld dat klanten bij de verkeerde vertrekhal aankomen en zich moeten haasten om nog op tijd in te checken. Onze taxichauffeurs kennen Schiphol op hun duimpje en zetten u altijd bij de juiste vertrekhal af. Zo heeft u een taxirit zonder zorgen en bespaart u tijd en stress.

5. U kunt op verschillende manieren betalen

Gaat u met de taxi naar Schiphol, maar reist u liever niet met een creditcard? Of heeft u liever geen cash geld op zak? Dat kan. U kunt namelijk op verschillende manieren betalen in de taxi. Met contant geld, pinpas, creditcard of eventueel met een TCA-klantenkaart.

6. Kosteloos annuleren

Wilt u de taxi annuleren? Geen probleem u kunt altijd (het liefst natuurlijk van tevoren) kosteloos annuleren.

Meer informatie over het reserveren van een taxi van/naar Schiphol? Bel ons op 020 777 7777, stel je vraag via Facebook of maak gebruik van ons contactformulier.