Taxi reserveren

Heerlijk gegeten op het Rembrandtplein en op zoek naar een taxi om u naar huis of een andere locatie te brengen? Dan biedt Taxicentrale Amsterdam de ideale oplossing. Onze taxi’s reserveert u telefonisch via 020 777 7777 of maak gebruik van onze app of het formulier bovenaan de pagina.

 

Onze aanwezigheid nabij Rembrandtplein

Als toegestane taxi organisatie (TTO) mag TCA gebruik maken van de vele taxistandplaatsen die de stad biedt. Als u niet in de gelegenheid ben om via de app, telefonisch of via de website te reserveren kunt u onze taxi’s nabij het Rembrandtplein o.a. vinden op:

  • Amstel 196, 1017 AG Amsterdam
  • Amstel 12, 1017 AA Amsterdam
  • Nieuwe Doelenstraat 2, 1012 CP Amsterdam

Bent u op een andere locatie in Amsterdam en wilt u weten waar de dichtstbijzijnde taxistandplaats zich bevindt? Bekijk dan de kaart van taxistandplaatsen van de Gemeente Amsterdam: https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/taxi/kaart/

Kosten taxi reserveren

Ongeacht het tijdstip, de locatie of de grootte van uw gezelschap; het reserveren van een taxi bij Taxicentrale Amsterdam is altijd kosteloos. Of u nu een taxi opzoekt op één van de standplaatsen nabij het Rembrandtplein of online/telefonisch reserveert maakt ook niet uit. U betaalt enkel voor het daadwerkelijke vervoer.

Via onze website en app bieden wij u daarnaast ook de mogelijkheid om een indicatie te krijgen van uw taxirit. Zo kunt u vooraf berekenen hoeveel u ongeveer kwijt bent aan een taxirit vanaf het Rembrandtplein.

 

Voorbeeldrit Rembrandtplein – Artis 

U wilt vanaf de taxistandplaats bij het Rembrandtplein (Amstel 12) naar Artis (Plantage Kerklaan 38-40). Door gebruik te maken van de calculator berekent u dat de indicatieve ritprijs € 8,80 is. Indien gewenst kunt u nu ook direct reserveren.

Heeft u meer vragen over onze taxidiensten of wilt u een klantenkaart aanvragen? Bel ons tijdens kantooruren op 020 650 765 25, maak gebruik van ons contactformulier of mail ons op sales@tcataxi.nl.