Taxi reserveren

Taxi in Amsterdam Nieuw-West

Op zoek naar een taxi in Amsterdam Nieuw-West of benieuwd naar de taxistandplaatsen die er in de omgeving zijn? Taxicentrale Amsterdam, Nederlands grootste taxiorganisatie, helpt u graag verder. Wij bieden kwalitatief hoogwaardig vervoer voor zowel bedrijven als particulieren in Amsterdam. Dankzij onze app, uitgebreide website en grote hoeveelheid taxichauffeurs (1.500) is er altijd een comfortabele taxi beschikbaar om u van A naar B te brengen.

 

Onze aanwezigheid in Amsterdam Nieuw-West

Onze taxi’s zijn online of telefonisch te reserveren. U kunt reserveren via deze website, de app of telefonisch via 020 777 7777. Mocht u zelf op zoek willen gaan naar een taxi in Amsterdam Nieuw-West, kunt u onze taxi’s vinden om de verschillende taxistandplaatsen.

In Amsterdam Nieuw-West kunt u onze taxi’s vinden op onderstaande taxistandplaatsen:

  • Tussen Meer 1, 1068EX Amsterdam
  • Slotermeerplein 71, 1064 HA Amsterdam

Bent u op een andere locatie in Amsterdam en wilt u weten waar de dichtstbijzijnde taxistandplaats zich bevindt? Bekijk dan de kaart van taxistandplaatsen van de Gemeente Amsterdam: https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/taxi/kaart/

Kosten taxi reserveren

Aan het reserveren van een taxi in Amsterdam Nieuw-West zijn geen kosten verbonden. U betaalt enkel voor het daadwerkelijke vervoer. Uw ritprijs kunt u voorafgaand aan uw taxirit via de app of de calculator bovenaan deze pagina berekenen. Dit is een indicatieve prijs, welke kan afwijken van de daadwerkelijke kosten door omleidingen of opstoppingen in het verkeer.

 

Voorbeeldrit Amsterdam Nieuw-West – Amsterdam Centrum 

U wilt vanaf de taxistandplaats in Amsterdam Nieuw-West (Tussen Meer 1) naar de Rozengracht 5 in Amsterdam Centrum. Met behulp van de calculator in de app of op de website berekent u dat de richtprijs voor deze taxirit geschat wordt op € 26,60.

Heeft u meer vragen over onze taxidiensten of wilt u een klantenkaart aanvragen? Bel ons tijdens kantooruren op 020 650 765 25, maak gebruik van ons contactformulier of mail ons op sales@tcataxi.nl.