Taxi reserveren

Taxi Amsterdam reserveren en bestellen

Zowel zakelijk als particulier is TCA een uiterst betrouwbare partner op het gebied van personenvervoer. Ons brede wagenpark omvat moderne en comfortabele taxi’s welke u op verschillende manieren kunt reserveren en bestellen.

Heeft u bijzondere wensen? Ook dan kunt u bij TCA een taxi reserveren of bestellen. Onze VIP vloot bestaat uit luxere wagens (Mercedes S-klasse, BMW 7 serie of Audi A8) en de chauffeur is smetteloos gekleed in een pak met das. Daarnaast zijn er drankjes en versnaperingen aan boord, evenals een zakelijke leesmap.

Eco vloot

U wilt graag reizen met een milieuvriendelijke taxi? Dan kunt u gebruik maken van onze specifieke eco vloot. Deze elektrische taxi’s brengen u op een duurzame manier naar uw eindbestemming, zonder dat u inlevert op comfort.

Kosten taxi reserveren

U wilt een taxi reserveren of bestellen in Amsterdam, maar bent niet op de hoogte van de geldende tarieven? Via onze app en de calculator op onze website kunt u vooraf een richtprijs opvragen. U voert simpelweg uw vertreklocatie en bestemming in, inclusief de dag en tijd, waarna u een richtprijs ontvangt van de rit.

Voorbeeldrit:   

U wilt bijvoorbeeld van het Leidseplein naar het Olympisch stadion. Via de calculator op de website of in de app kunt u nu eenvoudig de adresgegevens van beide locaties invoeren en bereken dat de richtprijs voor deze rit € 16,20 is. Desgewenst kunt u van hier uit direct uw taxi reserveren en bestellen. Zo reist u makkelijk en snel met een taxi door Amsterdam!

Heeft u meer vragen over onze taxidiensten of wilt u een klantenkaart aanvragen? Bel ons tijdens kantooruren op 020 650 765 25, maak gebruik van ons contactformulier of mail ons op sales@tcataxi.nl.