Diensten

TCA-app

Een TCA-taxi bestelt u eenvoudig met uw smartphone: ideaal na een intensieve werkdag, een avondje stappen in Amsterdam of gewoon vanaf uw eigen bank. Met één druk op de knop maakt de TCA-app het simpeler dan ooit. 

Met één druk op de knop is uw taxi onderweg.

Nieuw | bekijk uw vooraf vastgestelde prijs!

Wanneer u uw taxi via de TCA-app bestelt ziet u vanaf nu de vooraf vastgestelde ritprijs. Deze ritprijs is gebaseerd op het aantal kilometers en de tijd van de rit en geldt voor zowel reguliere taxi’s als elektrische taxi’s. De vooraf vastgestelde prijs is altijd hetzelfde ongeacht drukte, tijdstip of andere factoren! U kunt achterover leunen en vertrouwen op een comfortabele taxirit voor een scherp tarief.  

Hoe werkt de TCA-app? 

Heel eenvoudig; in een paar minuten doorloopt u onderstaande stappen en binnen 5 minuten is uw TCA-chauffeur bij u.

Download de TCA-app:
1. Download de gratis TCA-app via de App Store of Google Play.
2. U registreert uw gegevens op de app.

Bestel uw taxi met één druk op de knop:
1. Voer uw bestemming en vertrekadres in, en kies het type taxi (taxi, business, groen of een Schiphol rit voor een vaste prijs ). U kunt hier ook reisopties aangeven, zoals bijvoorbeeld het aantal personen. U ziet nu uw vooraf vastgestelde ritprijs!*
2. Op de kaart kunt u de taxi volgen en kunt u zien wanneer de taxi bij u is. 
3. Op de plaats van bestemming kunt u gemakkelijk betalen via de app met uw gekoppelde creditcard, PayPal of klantenkaart. U kunt ook in de auto betalen met pin, creditcard, cash, of klantenkaart.
4. Na de rit kunt u uw rit in de app beoordelen.

*De vooraf vastgestelde ritprijs geldt voor alle ritten (zonder tussenstops) en aangeduid met 'taxi' of 'groen' besteld via de TCA-app. Voor business betaalt u gewoon het metertarief.

Ook handig! 

Via de TCA-app kunt u direct een taxi bestellen, maar u kunt de rit ook vooruit reserveren met de app. In de app kunt u aangeven met hoeveel personen u bent. U kunt voor maximaal 8 personen een taxi bestellen. U kunt ook kiezen voor het vaste Schipholtarief Amsterdam <> Schiphol voor maximaal €45,00 (Toeslag van €5,00 bij meer dan vier personen).