Diensten

Wist u dat?

Sinds december 2012 kan er in al onze 1500 taxi’s worden gepind.

Diensten

TCA wil zijn klanten optimaal bedienen. Daarom kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze verschillende diensten. U kunt bijvoorbeeld vooruit bestellen: ideaal voor feesten en partijen. Wilt u een prijsopgave, dan kunt u die aanvragen via de centrale, via de website en zelfs via de TCA-app.

Bestelmogelijkheden

TCA biedt diverse mogelijkheden om taxivervoer te bestellen. Voor particuliere, maar ook voor zakelijke klanten. Voor de horeca is er de TCA Autobooker, waarmee met één druk op de knop voor gasten een taxi kan worden besteld. Voor klanten die regelmatig met een taxi reizen, maar ook voor evenementenorganisaties, zorginstellingen en bedrijven is er de TCA klantenkaart. En natuurlijk kunt u een taxi bestellen via de reguliere kanalen: de centrale via 020-7x7, het voorrangsnummer 0900-6777 777 (0,55 ct p/m), de website en de TCA-app.

Klantenkaart

Met een klantenkaart van TCA is contant betalen verleden tijd. De kaart is voorzien van een magneetstrip; aan het einde van de rit wordt het verschuldigde bedrag afgeschreven.

Ophalen op Schiphol

Bent u geland op Schiphol en wilt u graag met een TCA-taxi naar huis, bel dan 020 7x7 en de centrale helpt u verder.

Vijf minuten

Zodra een bestelling bij ons binnenkomt via de website, de TCA-app of telefonisch via de centrale, koppelt ons geautomatiseerde ritbemiddelingssysteem deze razendsnel aan de dichtstbijzijnde beschikbare chauffeur. Die krijgt meteen een melding en kan daardoor in de meeste gevallen binnen vijf minuten bij u zijn.