ADE & Marathon Amsterdam 17 oktober 2021

ADE

Heerlijk dat ADE weer in Amsterdam plaats vindt! Het betekent helaas wel extra drukte en mogelijk dus langere wachttijden op de centrale wanneer alle evenementen tegelijk uitlopen. Wij hebben extra personeel zitten, maar het kan zijn dat de wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

TCS Amsterdam Marathon

a.s. Zondag 17 oktober vindt de TCS Amsterdam Marathon plaats. Hierdoor is een groot aantal wegen + aangrenzende wegen afgezet voor het verkeer. Dit heeft dus impact op onze service. Wanneer u een bestelling plaatst via de centrale dan kunnen wij u vertellen waar wij u op kunnen halen en wat de verwachtte aanrijdtijd is. Ook binnen de app zult u een melding krijgen wanneer u een taxi probeert te bestellen in het afgesloten gebied. Wij raden aan om contact op te nemen met de centrale wanneer u meer informatie wilt.

Wij bieden op voorhand onze excuses aan voor mogelijk lange wachttijden voor onze centrale. Wij doen onze uiterste best om iedereen z.s.m. te woord te staan.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

Reserveringsformulier TCA Taxi

Wij verzoeken u graag om het formulier naar waarheid in te vullen.
Het is ook mogelijk om het reserveringsformulier te downloaden en uit te printen. Zie hieronder voor de exemplaren in NL/EN als word-bestand.


(Velden met een * zijn verplicht om in te vullen)

  • Gegevens ondernemer :

  • Klantinformatie :

    Wij zijn verplicht om uw gegevens te vragen voor het geval de GGD een contactonderzoek moet uitvoeren. Uw gegevens worden maximaal 3 weken bewaard.
  • Vermelden als (voorbeeld : 01.01.2020 / 17:00 )
  • Indien één van bovenstaande vragen met ja beantwoordt is, kunt u geen gebruik maken van een taxi. Maak geen afspraken en/of annuleer afspraken