ADE & Marathon Amsterdam 17 oktober 2021

ADE

Heerlijk dat ADE weer in Amsterdam plaats vindt! Het betekent helaas wel extra drukte en mogelijk dus langere wachttijden op de centrale wanneer alle evenementen tegelijk uitlopen. Wij hebben extra personeel zitten, maar het kan zijn dat de wachttijden langer zijn dan u van ons gewend bent.

TCS Amsterdam Marathon

a.s. Zondag 17 oktober vindt de TCS Amsterdam Marathon plaats. Hierdoor is een groot aantal wegen + aangrenzende wegen afgezet voor het verkeer. Dit heeft dus impact op onze service. Wanneer u een bestelling plaatst via de centrale dan kunnen wij u vertellen waar wij u op kunnen halen en wat de verwachtte aanrijdtijd is. Ook binnen de app zult u een melding krijgen wanneer u een taxi probeert te bestellen in het afgesloten gebied. Wij raden aan om contact op te nemen met de centrale wanneer u meer informatie wilt.

Wij bieden op voorhand onze excuses aan voor mogelijk lange wachttijden voor onze centrale. Wij doen onze uiterste best om iedereen z.s.m. te woord te staan.

Sluit venster
Boek een taxi
Bel ons
Sluit

Bierderij Waterland is een biologische bierbrouwerij waar je kunt genieten van de smaak van Waterland. De loods waarin de Bierderij gevestigd is, is maar liefst 800 vierkante meter groot. Je vindt er naast de ambachtelijke brouwerij ook een worstenmakerij, broodbakkerij en een koffiebrander.

De VIP bier- en spijsproeverij met rondleiding (€ 24,95 pp all-in) is een uitgesproken aanrader! Bierderij Waterland is gevestigd op een fantastische plek aan de jachthaven van het oude vissersstadje Monnickendam. Combineer een bezoek aan de brouwerij met een wandeling door de historische binnenstad van dit unieke stadje. Dit alles op slechts 15 autominuten van Amsterdam.

 • Meer informatie over de locatie, prijzen, openingstijden etc.
 • Gemiddelde bezoektijd: 3 uur inclusief rondleiding door brouwerij en stadswandeling.
 • Als gast va TCA krijgt u 10% korting incl. proeverij van 4 bieren en hapjes uit eigen keuken.
 • Laat via onderstaande knop weten als u uw toegangskaart(en) gekocht heeft, zodat wij voor deze dag alvast een privéchauffeur voor u kunnen reserveren.

Laat via onderstaande knop weten als u uw toegangskaart(en) gekocht heeft, zodat wij voor deze dag alvast een privéchauffeur voor u kunnen reserveren.

Privéchauffeur reserveren?

Geef de volgende gegevens aan na het drukken op de onderstaande knop.

 • Datum van de TCA-excursies
 • Ophaallocatie van uw hotel, woonadres of andere locatie
 • Aantal personen 1/2/3/4/5/6/7
 • Contactpersonen
 • Telefoonnummer (Op dit tel. nummer ontvangt u een SMS, zodra de chauffeur is gearriveerd!)
 • E-mailadres (Hier ontvangt u een bevestiging van de reservering
 • Excursies waar u toegang voor geboekt heeft

*Bij 1-3 personen reserveren wij een privéchauffeur met luxe sedan voor u à €55 per uur (minimaal 4 uur tot uw beschikking).
*Bij 4-7 personen reserveren wij een privéchauffeur met luxe bus voor u à €60 per uur (minimaal 4 uur tot uw beschikking).
*Bovenstaande prijzen zijn exclusief entreeprijzen en/of andere kosten zoals parkeren of lunch.